1/8
ÜDV A GYMSTICK VILÁGÁBAN​!


Építs magadnak erős, szálkás izomzatot egy különleges eszközzel! 

Bámulatos izomtónus
Karcsúsodó vonalak
Komplex képességfejlesztés
FORMÁLD A TESTEDET GYMSTICK-KEL!

A Gymstick Original egy zseniális funkcionális sporteszköz, a Gymstick Muscle pedig egy nagyszerű edzéskoncepció mindenkinek, aki gyors és látványos eredményekre vágyik. Próbáld ki és illeszd be az edzésprogramjaidba Te is Gymsticket!

Gál Ildi​

Gymstick Muscle Instruktor
Pilates-oktató, Piloxing Trainer, Fitness Wellness-Intsruktor


+36202402099
gal_ildi@guido.hu

A Gymstick edzés viszonylag még új a hazai fitness piacon. De én már most várlak kiválóan felkészült Gymstick Muscle oktatóként! Ha szívesen kipróbálnád és szeretnél edzésekre eljárni, kattints a gombra és jelentkezz be az első Gymstick órádra!

                KÜLÖNLEGES EDZÉSHATÁS

A Gymstick – olyan mint egy súlyzórúd, amelynek végéhez két gumikötél illeszkedik - a kezek és a lábak között állandó változó erőteret hoz létre. Amint az első gyakorlatokat végzed, azonnal érezni fogod, hogy az egész tested, szinte minden egyes izmod tónusba kerül. Ez az állandó kontroll, korrekciós és stabilizáló hatás eredményezi a Gymstick edzések különlegesen komplex edzéshatásait.

                    KOMPLEX FEJLESZTÉS

 

A Gymstick egyedülálló módon sokoldalú képességfejlesztést tesz lehetővé. Erőfejlesztés, állóképesség fejlesztés, izomtónus fokozás, ízület és gerincstabilizálás, egyensúly és koordinációfejlesztés történik minden egyes edzésen.

                DERÉK ÉS HÁTPROBLÉMÁK MEGSZŰNÉSE

 

A Gymstick edzések minden egyes gyakorlatával erősítjük a gerinc és az ízületek stabilizálásban működő izomcsoportokat. Ennek eredménye, hogy azoknak, akiknek gyakran fáj a háta vagy a dereka, a panaszok csökkeni fognak, idővel pedig teljesen meg is szűnhetnek.

                 KARCSÚSODÓ VONALAK, EGYRE SZEBB TESTTARTÁS

A Gymstick az egész testedet feszessé, tónusossá formálja, a tartásod látványos javulásán és a zsírszövetek gyors leégetése következtében tested látványosan karcsúbbá válik.

                 BÁMULATOS IZOMTÓNUS

 

A Gymstick speciális edzéshatásai következtében a test valamennyi izomcsoportja gyorsan és látványosan reagál. Izmaink tónusa rohamosan javulni fog, amely az egész megjelenésünket energikussá és esztétikussá varázsolja már néhány hét alatt.

                     MAGAS KALÓRIA FELHASZNÁLÁS

 

A Gymstick tréning során szinte az egész testünk tónusba kerül és a sok-sok izom együttes terhelése következtében nagyon magas lehet az elhasznált kalóriák száma. látványos testsúlycsökkenés érhető el.. 

04

"Holnap olyan izomlázam lesz biztos, mint a ház, de nem baj, mert végre csináltam valamit magammal!" - Gyöngyi (37)

02

03

"Komolyan nem hittem volna, hogy már pár edzés után karcsúbb lesz a derekam, de tényleg így lett!" - Zsuzsa (34)

"Jól leizzadtam, elfáradtam.... egyre jobban bírom. De nem csak az edzésen, hanem a munkahelyemen a sok hülyeséget is!" - Viki (32)

"Tök jó a zene, és nem is olyan, mint egy tesióra :) " - Zita (13)

01

Ajánlások

Olvasd el, mit mondtak azok, akik már kipróbálták!

Thanks! Message sent.